Lulebo

Felanmälan

För att anmäla ett fel i lägenheten eller fastigheten finns två alternativ: telefon eller WebbFelan. Kontaktuppgifter finns till höger på sidan.

För att göra en felanmälan via WebbFelan, logga in på Mina sidor. Där kan du registrera och följa ärenden. Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt, det hjälper oss att fortare åtgärda din felanmälan.

Notera att akuta fel omgående ska anmälas på telefon 0920-23 67 40.

För att ett ärende ska hanteras så effektivt som möjligt är det viktigt att ni uppger adress, kontaktperson och telefonnummer samt om huvudnyckel får användas.

SMS-avisering vid driftstörning

Vid driftstörningar som berör ditt boende kan du få SMS med information. Dock förutsätter det att du har angett mobilnumret i rätt fält vid registrering på vår webbplats. Se bifogad bild, den visar var du ska ange ditt mobilnummer. Meddelanden skickas under dagtid/arbetstid. Ange din e-postadress i fältet för e-post, då kan vi i vissa fall även meddela dig via e-post.

Har du redan registrerat dig kan du logga in via Mina sidor och ändra uppgiften.

Kontaktuppgifter

Felanmälan: 0920-23 67 40


Vid brand, olyckor och inbrott, ring larmnumret 112.

Läs mer om larmnummer här!


Egen åtgärd

Här visas instruktionsfilmer som beskriver hur du med enkla medel kontrollerar och åtgärdar det som åligger dig som hyresgäst. Länkarna öppnas i nytt fönster.

VIKTIGT!
Felanmäler du det du själv ska åtgärda får du betala hela kostnaden. Därför är det viktigt att du tar del av den här informationen. Har du frågor är du välkommen att kontakta din Bovärd.