Lulebo

Lifecenter Porsöcentrum

Lifecenter har flyttat till Porsöcentrum, från vänster: Monika Nilsson, Cindy Ejneborn, Cecilia Collin, Petter Söderholm och Anna Wilhelmsson.

Kontakta oss

Letar du en lämplig lokal, tveka inte att höra av dig. Vi har ändamålsenliga lokaler i de flesta av Luleås bostadsområden och oavsett om du söker en mindre kontorslokal eller ett utrymme för en större butik är du välkommen till oss.

Kontakta Arne Ekström, tel. 0920-23 67 53, eller skicka ett meddelande.

 

Lifecenter startade sin verksamhet i Luleå i januari 1999, sedan 2008 har de varit verksamma på Campus vid Luleå Tekniska Universitet. Nu har de flyttat sin verksamhet till Lulebos före detta områdeskontor i Porsöcentrum.

Onsdag 1 november 2017 invigde Lifecenter sin verksamhet i de nya lokalerna i Porsöcentrum. Lifecenter är en fysioterapiklinik tillgänglig för dig som behöver träffa fysioterapeut.

– Vi har alltid trivts bra på Porsön och det här läget i centrum med närhet till universitet är fantastiskt bra och vi ser verkligen fram emot att verka i de nya lokalerna. Ur ett kundperspektiv är läget mycket bra, det är väl försörjt med parkeringar i närheten och lätt att ta sig till oss, konstaterar Monika Nilsson, fysioterapeut på Lifecenter.

Mattias Uvemo, strateg hos Lulebo, säger att Lulebo är mycket nöjda med etableringen som tillför nya kundströmmar till Porsöcentrum.
- Att Lifecenter väljer att flytta till Porsöcentrum är mycket positivt för området, det visar att de som redan verkar på området har en positiv utveckling, vilket på sikt lockar nya aktörer.