Lulebo

Sommarjobba med event hos oss

Önskar du arbeta heltid i sommar under veckorna 23–34? Är du glad, ger ett positivt intryck och tvekar inte att hugga i där så behövs? Då kanske det här sommarjobbet passar perfekt för dig.

Lulebo söker en innovativ, driven och framåt kille eller tjej som ska fungera som spindeln i nätet i arbetet med att skapa aktiviteter i våra bostadsområden under sommaren. Din roll blir att ta kontakt med de föreningar Lulebo sponsrar, men också med andra tänkbara samarbetspartners. Tillsammans åstadkommer ni olika typer av sommararrangemang. Det kan röra sig om loppisar, marknader eller olika happenings - du är kreatören.


Dina arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift blir att aktivt besöka föreningar och andra intressenter runt om i Luleå där Lulebo har boenden. Du lyssnar, fångar upp, ger förslag och medverkar till att en del av de idéer som framkommer genomförs. Utöver detta blir du Lulebos kontaktperson under Luleå Pride och Musikens Makt. Till din hjälp har du en resurs hos Lulebo.

Arbetet utgår ifrån Lulebos kontor på Köpmangatan i centrala Luleå. Eftersom du kommer att vara i farten en hel del krävs att du har B-körkort. Bil tillhandahålls av oss. Beroende på typ av arrangemang eller aktivitet kan kvälls- eller helgarbete förekomma.

Personliga egenskaper

Det krävs att du är innovativ, kreativ och har förmåga att få saker gjorda. Du är bra på att samarbeta och har ett öppet sinne för olika människor och olika kulturer. Vidare är du serviceinriktad och noggrann. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Tjänsten är tidsbestämd på heltid och påbörjas 5 juni 2017.

Information

Ytterligare information lämnas av informationssamordnare Thommy Johansson.

Telefon: 070-606 67 86
Skicka e-post


Ansökan

Ansökan märkt Sommarjobb 2017 tillsammans med personligt brev och meritförteckning ska vara oss tillhanda senast 19 maj 2017, via e-post till oss

Eller per post till:
Lulebo AB
att: Britt-Marie Söderqvist
Köpmangatan 27
972 33 Luleå


Välkommen med din ansökan!


Lulebo har valt kanaler för rekrytering och undanber samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.


Lulebo AB är Luleås kommunala bostadsföretag med cirka 7300 lägenheter, varav ungefär 1000 studentbostäder, och 125 kommersiella lokaler. Bolaget ingår i Luleå Kommunföretag AB. Våra fastigheter finns i de flesta av Luleås stadsdelar och vi är 51 anställda.

Klok framsynt samhällsbyggare