Lulebo

TV


I vårt analoga TV-utbud ingår SVT1, SVT2, SVT24, TV4, Barnkanalen, Kunskapskanalen och 24Norrbotten. Kanalerna finns i det vanliga TV-uttaget och du behöver varken göra något eller betala något extra utöver TV-licens för att titta på det analoga TV-utbudet.

Väljer du ett digitalt TV-utbud via kabel-TV nätet (COAX-nätet) gör du detta via Com Hem som levererar TV-signalen. Vänd dig till Com Hem för ytterligare information.


TV via bredbandsnätet

TV kan även ses via Lunets fibernät och det som kallas bredbands-tv. Detta är idag möjligt i våra fastigheter på Kompanivägen, Rådhustorget, Kyrkogatan och Stationsgatan. I takt med att vi bygger nytt är det den lösningen som kommer att gälla. Dessa fastigheter omfattas inte av några avtal mellan Lulebo och leverantörer av bredbands-tv. Kunden väljer själv vem man vill teckna avtal med, vilket innebär att inga särskilda boenderabatter kan erhållas.

För att se TV via bredbands-tv behöver du en digital-box, den tillhandahålls normalt av den leverantör du väljer. Med bredbands-tv är du inte bunden till Com Hem utan kan välja någon annan leverantör i Lunets fibernät. Ytterligare information finns på lunet.se, eller telefon 0920-23 61 01.

Oavsett om du väljer att se TV via digitalbox eller bredband-tv måste du ha rätt typ av digitalbox. Den tillhandahålls normalt av den leverantör du väljer.